Allt Om Solna

Välkommen till din Solna-Guide!

Tandimplantat kan du skaffa dig i Solna

Bor du i Solna och vill skaffa dig ett tandimplantat har du tur. Det finns många tandläkare där som är kunniga och kan hjälpa dig få ett bra implantat.

När det gäller dina tänder är det viktigt att du tar hand om dem på bästa sätt. Då kan du behålla dem länge och slipper få värk eller några andra besvär. Men livet kan vara föränderligt. Ibland råkar du ut för en olycka, andra gånger kanske du fötts med tänder som inte fungerar så bra.

I vilket fall kommer du kunna få hjälp med dina besvär av en tandläkare i Solna. Skulle du behöva ett tandimplantat, vilket kan vara fallet om du till exempel har en tand som är trasig eller behövt dras ut, kan du få det ordnat i Solna. Precis som i vilken stad som helst.

Tandimplantat får du hos tandläkare i Solna

Det är möjligt för alla som har en frísk munhåla att få ett tandimplantat insatt i munnen. Det betyder även, att förutom att du ska vara frisk i din munhåla, ska du ha ett tandkött som mår bra. En annan sak är att det måste finnas tillräckligt mycket käkben i din mun, så att det går att fästa implantatet i något.

Ett implantat är gjort med hjälp av titan. Det tillverkas små skruvar av detta ämne som man sedan kan sätta in i käkbenet. Det blir alltså en liten operation. Sedan har du en konstgjord tandrot. På denna fäster man en tandkrona. Vips har du en fungerande tand igen. Läs vidare om tandimplantat här: tandimplantatsolna.se

10 Aug 2022