Allt Om Solna

Välkommen till din Solna-Guide!

Njut av mat från catering

Oavsett om ni ska ha en stor eller liten tillställning, så är det otroligt lyxigt att få maten färdig till bordet. Med catering får ni högklassig mat serverad.

Det var en häftig känsla när Håkan och Stefan äntligen hade kommit så långt att de kunde anlita personal till sitt företag. Att börja från noll och se ens företag växa sig både stort och starkt. För att inte tala om alla människor man fick träffa till på köpet. I takt med att företaget växte, fick de anlita allt fler till det.

Det var alltid fullt upp på jobbet och Stefan tyckte att lite tid för att lära känna varandra, det behövdes. Håkan höll inte alls med, för om man tog en dag ledigt, skulle de hamna efter. Stefan hittade den perfekta lösningen och tänkte att en förlängd lunch med riktigt god mat, det hade de tid med. Håkan kunde inte annat än att hålla med.

Planering av catering på jobbet

Trots att Håkan höll med Stefan om en förlängd lunch med god mat, kunde han inte låta bli att driva med honom: “Ska du stå och laga maten själv?” Nej givetvis ska han inte det, Stefan hade redan koll, han skulle anlita catering.

Varför inte lyxa till det när man väl kan? Att ha företaget i Stockholm visste de sedan innan att det var en fördel. Nu visade sig en av dem. De fick cateringen levererad till platsen och alla njöt av den härligt goda maten som serverades.

23 Oct 2022