Allt Om Solna

Välkommen till din Solna-Guide!

Markiser i Stockholm - ett skydd mot regn och sol

Bor du i Stockholm och har fönster eller uteplats som ligger i utsatt läge är markiser en bra lösning. Markiser ger skydd samtidigt som de pryder bostaden.

En markis är en uppspänd tygskärm som skyddar mot regn och sol. Markisen kommer i många utföranden och ofta har markisen också funktionen att ge lite extra piff på bostaden eller uteplatsen. Eftersom markisen är en tygskärm så är den enkel att skräddarsy i olika stilar och utföranden som passar till exempel en husfasad.

Även om markisen är gjord i tyg så är den tålig. Med modern teknik kan markisen hålla i många år utan att varken blekna i färgen eller spricka. Dessutom finns det lösningar där markisen kan vevas in eller vevas ut beroende på vädret. Smidigt helt enkelt!

Markiser i olika stilar

Om man är privatperson så kan markisen vara ett sätt att sätta färg på fasaden. Även om de flesta markiser är randiga eller enfärgade så kan man leka lite med materialet och testa lite olika varianter. Annorlunda brukar ofta vara roligt, inte minst för förbipasserande.

Har man i stället ett företag så kan markisen också vara ett sätt att marknadsföra sig. Sätt in dina färger i markisen. Och varför inte ett tryck med företagsnamnet? Kontaktar man ett seriöst företag så går det snabbt och enkelt att sy upp sina markiser i Stockholm. Se bara till att företaget verkligen använder material av högsta klass så inte höststormen sliter sönder tyget eller att företagsnamnet bleknar i sommarsolen.

27 May 2022