Allt Om Solna

Välkommen till din Solna-Guide!

Målare i Solna – ger färg åt de som behöver

En målare i Solna kan behövas för profana jobb och måleriuppdrag i Kyrkans hus. Han hjälper dem som hjälper andra och sätter extra färg på deras tillvaro.

Solna församling har sin bas i Kyrkans hus. Där sitter de som sköter det administrativa arbetet i församlingen. Där anordnas det också olika typer av gruppevenemang, kurser och ges även själavård till de som behöver och kommer dit för att få hjälp. Det är en fantastisk institution som finns till för alla i församlingen.

För att det ska kännas trevligt och välkomnande att besöka Kyrkans hus så är det viktigt att det är snyggt, rent, ombonat och inte ser alltför slitet ut. Liksom för alla andra mer eller mindre offentliga lokaler så blir det ju en del slitage på grund av att det är så mycket folk som vistas där.

Målaren gör ett snyggt jobb

Rätt ofta är man också tvungen att möblera om eller att sätta ut extra bord och stolar för olika evenemang. Då är det lätt att det blir skrapmärken på väggar, lister och karmar. Alltså behövs det en uppfräschning av lokalerna med jämna mellanrum.

Då blir det till att anlita en målare i Solna för att få jobbet gjort på bästa sätt. Han kan fixa till såväl väggar och dörrkarmar som golvlister och annat. För även den som erbjuder stöd och hjälp till andra kan ibland själv behöva hjälp. Även om det handlar om något så profant som att få ny färg på tillvaron.

10 Oct 2022