Allt Om Solna

Välkommen till din Solna-Guide!

Hårborttagning med laser på klinik i Solna

Den som vill ha hjälp med hårborttagning kan få det i Solna. Där finns kliniker som erbjuder behandling med laser. Efter några besök är håret permanent borta.

Frida var överlag ganska nöjd med sitt utseende. Hennes ansiktsdrag var vackra och särskilt var hon nöjd med ögonen och deras sammetsbruna färg. Hon hade dock ett problem. Hennes ögonbryn var både mörka och kraftiga. Vad värre var, de var sammanväxta med varandra. Hon hade alltså det som kallades unibrow.

Visst gav de gott underlag för att plockas till en vacker form. Men det var ett ledsamt jobb att ständigt behöva plocka ögonbrynen. Ont gjorde det också. Hon vande sig aldrig vid det. Därför hade hon nu börjat fundera på en mer permanent hårborttagning.

Modern laser för hårborttagning

Frida kollade upp alternativen och fann att man kunde få gjort hårborttagning med laser i Solna. Hon ringde dit för att diskutera sitt problem. De förklarade att de absolut kunde hjälpa henne med hennes unibrow. Deras laser arbetade med korta pulser och hög energi. Det lät lite läskigt tyckte Frida, särskilt som behandlingen skulle utföras så nära ögonen. Att laser och ögon inte går bra ihop hade hon hört talas om.

På kliniken lugnade de henne dock. Behandlingen var mycket exakt och dessutom smärtfri. Lite obehag eller värme var det enda man ibland kunde känna. Behandlingen skulle behöva upprepas några gånger, eftersom endast de hårstrån som var i växtfas kunde tas bort. Det var inga problem, tyckte Frida. Hon bokade genast in en första tid. Nu såg hon fram emot att inte längre behöva kallas Frida Kahlo.

2 Sep 2022