Allt Om Solna

Välkommen till din Solna-Guide!

Boka halkbana i Stockholm

Håller du på att övningsköra och ladda upp inför körkortet? Då behöver du även se till att boka in halkbanan innan du gör din uppkörning. I Stockholm kan du enkelt boka tid på en halkbana.

Tiden har gått så långsamt. Du har räknat ned dagar, månader och till och med timmar tills det till slut blev dags. Du fick börja övningsköra. Du har längtat efter att få ta ditt körkort i flera år, egentligen ända sedan du var i början av tonåren. Friheten ett körkort och egen bil ger måste ju vara oslagbar. Du kan ta dig till platser helt på egen hand och du behöver inte vara beroende av någon annan för att göra saker. Du har nu övningskört i flera månader och snart är det dags att boka in både halkbana, teoriprov och slutligen också körprovet.

Övningsköra på halt väglag på en halkbana

Du får hjälp av din handledare att boka in tid för halkbana i Stockholm. Det är många som vill ta körkort just nu så du får vänta en stund innan du får tid för att göra halkbanan. Just den delen är väl det som du känner dig mest nervös inför. Du gillar inte att köra bil när det är halt väglag ute, det har varit din största svårighet när det gäller övningskörningen. Men det ska nog gå. Du får ha din handledare med dig i bilen och det är ju meningen att du ska lära dig, inte kunna allting på en gång.

28 Mar 2022